Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, ATSO Meclis toplantısına katıldı

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasını iadeiziyarette ve Ekim ayı Olağan Meclis toplantısına katıldı.

     

Valiler Kararnamesi Cumhurbaşkanlığı imzasıyla göreve başlayan Vali Kumbuzoğlu, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ATSO heyetine iadeiziyarete gerçekleştirerek meclis toplantına katıldı.
Vali Kumbuzoğlu’na ziyareti esnasında Aksaray Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılınçkaya eşlik etti. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçak, ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, Meclis Üyeleri, Yüksek İstişare Kurulu, Disiplin Kurulu, Meslek Komiteleri, Kadın Girişimciler Kurulu, Genç Girişimciler Kurulu ve Personeller katılım gösterdi.
ATSO M. Rifat Hisarcıklıoğlu salonunda ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin başkanlığında gerçekleşirken toplantıda, Meclis Başkanı Fatih Tekin Aksaray ilinde yürütülen çalışmalara değindi. Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleşen işgücü potansiyeli ve istihdama değinen Meclis Başkanı Tekin, Aksaray’ın gelişimine ve büyümesine sağladığı katkılardan bahsetti.
ATSO Başkanı Koçaş ve Meclis Başkanı Telin, Vali Kumbuzoğlu’na hediye takdim ederek hatıra fotoğrafı çekinildi. Vali Kumbuzoğlu ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasına iadeiziyaretimiz oldu. Meclis çalışmalarına da iştirak edip üretim, istihdam ve ihracat konularında istişarelerde bulunduk. Başkanımıza, yönetim kurulu ve diğer üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Haber: Fatma Altınok