Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu: Sizlerden aldığımız heyecan bizim her şeyimiz!

Aksaray’da, 19 Ekim Muhtarlar

Aksaray’da, 19 Ekim Muhtarlar Günü programı düzenlendi. Her yıl 19 Ekim’in Muhtarlar Günü olarak anılması nedeniyle, bu yıl da Aksaray’da muhtarlar ile bir araya gelindi. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer’in de katılım sağladığı Muhtarlar Günü programında, Vali Kumbuzoğlu konuşma yaptı.
19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında düzenlenen programa, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve Aksaray Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Dağ katılım sağladı. Programda konuşma yapan Vali Kumbuzoğlu, muhtarlar için “kılcal damarlarımız” ifadesini kullandı.
Vali Kumbuzoğlu program kapsamında yaptığı konuşmasında; Hep birlikte daha güzel hizmetler vermeye devam edeceğiz. Emin olun sizlerden aldığımız heyecan bizim her şeyimiz, en büyük servetimiz. Tüm halkına ulaşabilmenin en yegane yolu sizlersiniz. İyi ki varsınız. Sizleri yalnızca bugün değil her gün önemsiyoruz. Sizlerle sık sık bir araya geleceğiz, sizin bulunduğunuz köylerde, mahallelerde toplantılar yapacağız. Köyün, mahallenin sorunlarını birinci ağızdan sizlerden duyacağız. Bizim yapacağımız toplantıların verimli olabilmesi için sizlerin de sık sık vatandaşlarla bir araya gelmeniz gerekiyor. Onlarla çok güzel bir diyalog oluşturmanız gerekiyor. Emin olun ki her yaptığınız işte, her sıkıntınızda, her ihtiyaç duyduğunuzda biz yanınızdayız. Yeter ki bu enerjimizi muhafaza edelim. Aksaray’da birlikte çok güzel hizmetler vereceğiz inşallah. Toplumda her kesimde işçi olmamız gerekiyor. Tüm katmanlarla ayrı ayrı ilgilenmemiz gerekiyor” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe