Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karaveli, Bu ligin oyununa da oyuncusuna da hakim değilim!

Teknik direktör Önder Karaveli,

Teknik direktör Önder Karaveli, Bu ligin oyununa da oyuncusuna da hakim değilim

Aksaray Belediyespor teknik direktörü Önder Karaveli, Aksaray Belediyesporun oyuncunun gücü değil, oyunun gücü ile kurulduğu bir takımdır.” dedi.

Aksaray Belediyespor’un sezon başında düşmeye nazmet 5 takımdan birisi olarak kağıt üzerinde yazıldığını belirterek,  Kırmızı grup adından görüldüğü gibi ateş grubudur. Grupta 19 takım var ve bu takımlardan 9- 10 tane ana favori takım sayılıyor. Aksaray Belediyespor o 10 ana favori takımlardan birisi değiliz.  Ondan sonra da 5-6 takım var biz onlar arasında da sayılmıyoruz. Biz son 5 arasında sayılan takım olarak bakılıyordu lig başlamadan önce takımımıza Aksaray Belediyespor’a, bu benim değerlendirmem değil, genel kamuoyunun değerlendirmesi, oyuncu kadrosu ile ellerinde kağıtlar üzerinden hesaplanıyordu”dedi.

Karaveli, Ama ben de şunu çok net biliyorum. Futbolun içindeki bu  benim 40’ncı senem. 10 yaşında futbol sahasına girdim. Önümüzdeki 26 Mart’ta 50 yaşına giriyorum. Buralarda olursak tarih aklınızda olsun. Ben hiçbir zaman oyunun kağıdın üzerinde kaldığı gibi kaldığını görmedim. Bu oyun sahada oynanıyor. Hakemin iki düğünün arasında oynuyor. Bu iki düdük arasında da neler olacağı önceden de pek hesaplanamıyor.

Ben takımımızın yerini bir kere daha söylüyorum. Burada olduğum sürece, bu yönetim kurulu ile beraber olduğum sürece, söylemeden de geçemeyeceğim. Onlar adına da büyük fedekarlıklar yapıyorlar. Çünkü başta konuştuğumuz bütçe yeterli olmayacaktı. Sonra o bütçe yükseltildi. Bir çaba var. İsteklerimizi yerine getirmek adına çaba var. Biz de isteklerimizi çok yükseklere koymuyoruz. Gerçekleşebilirler üzerinden konuşuyoruz. Aksaraysporun sahip olduğu imkanların, içinden bir şeyler üretmeye çalışıyoruz. Yoksa ben şunu da isterim diyerek yaklaşık 24 saat içinde bu ligin en güçlü adaylarından birisini oluşturabilecek transfer listesi bende verebilirim. Benden ziyade yardımcı antrenör arkadaşlar bu lige daha hakimler, ben bunu açıkça söyledim. Yöneticisine de söyledim. Oyununa, oyuncusuna hakim olduğum bir lig değil, ama beraber çalıştığım antrenör arkadaşlarım geçen sene hemen hemen her hafta bir maç seyrettiler. 24 saat içinde bu ligde çok etkili olacak, ligde belirtilen takımlar kadar etkili olacak, 25 kişilik listeyi hemen verelim. Bütçe, gerçekler, bir de bunların dışına da çıkmamak gerekiyor. Kendi adımıza biz gerçeğin dışına kendi adımıza çıkmayacağız. Bizim hedefimiz oyuncu gücüyle değil, oyunun gücüyle iş çıkarmaktır. Biz oyunun gücüne inanıyoruz. Takımın gücüne inanıyoruz. Bunun içinde doğru ve çok çalışmamız gerekiyor. Bu oyuncu topluluğu da bizim isteklerimizi yerine getirecek. Antrenör takımı olma yolunda Aksaraysporu iyi temsil edecek oyuncu topluluğudur ”dedi. Haber: Ağustos GERÇE