Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Müftüsü ilçe personelleri ile buluştu

Aksaray İl Müftüsü Veysel

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, “İlçe Personelleri Buluşmaları” kapsamında Ağaçören ve Sarıyahşi İlçe Müftülüğü personelleri ile bir araya geldi.

İl Müftüsü Işıldar’a Ağaçören ve Sarıyahşi ilçe ziyaretleri esnasında; Personel Şube Müdürü Mehmet Mert, Erkek ve Kadın İl Gençlik Koordinatörleri Havva Köksal ve Kemal Bulut ile 4-6 Yaş Koordinatörü Miyase Aytop eşlik etti.
“İlçe Personelleri Buluşmaları” kapsamında Ağaçören ve Sarıyahşi İlçe Müftülüğü personelleri ile bir araya gelen İl Müftüsü Işıldar, ziyaretlerinin ilk adresi Ağaçören İlçesi oldu.
İl Müftüsü Işıldar, Ağaçören ziyareti esnasında; 4-6 Yaş Kur’an kursunda okuyan çocuklarla bir araya geldi. Minik öğrencilerle birlikte Filistin’de yaşanan savaş ve can kayıpları için dua etti. İl Müftüsü daha sonra yetişkin Kur’an kursunda okuyan öğrencilerin dini sorularını cevaplayarak İlçe personelleri ile fikir alışverişinde bulundu.
İl Müftüsü Işıldar daha sonra Sarıyahşi İlçesine giderek Merkez Çarşı Camiinde ezan okudu ve cemaate namaz kıldırdı. İl Müftüsü Işıldar, ardından İlçe personeli ile buluştu.
İl Müftüsü Işıldar İlçe personel buluşmalarındaki amacın: “Dini ve manevi sorunların çözümlerine yönelik fikir alışverişinde bulunularak, İl Müftülüğü tarafından yürütülen Gençlik Hizmetleri ile 4-6 Yaş Kur’an kursu faaliyetleri hakkında bilgi ve sunum yaparak istişareler etmek olduğunu belirtti.
İl Müftüsü Işıldar, Sarıyahşi İlçe Müftü Vekili ve Ağaçören İlçe Müftüsü Resul Arıcı’ya ve ilçe personeline teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylık dileğinde bulundu.
Haber: Fatma Altınok