Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Altınsoy, Gençler geleceğimizin mimarı, yarınlarımızın teminatıdır

AK Parti Aksaray Milletvekili

AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Aksaray’dan Selman ve Enes adında iki genci Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki odasında ağırladı. Milletvekili Altınsoy, “Gençler geleceğimizin mimarı, yarınlarımızın teminatıdır” dedi.

AK Parti Aksaray Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi ve AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Altınsoy, Aksaray’a geldiğinde Aksaray halkıyla buluşup sorun ve talepleriyle ilgilendiği gibi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de (TBMM) Aksaraylı vatandaşları misafir ederek talep ve ihtiyaçlarını dinlemeye devam ediyor.

Milletvekili Altınsoy, Milletvekili seçilmeden önce ve milletvekili olarak seçildikten sonra Aksaray’dan kopmayacağına ve Aksaraylıların yanında olacağına dair söz vermişti. Sözünü tutmaya gayret göstererek Aksaraylıların her zaman yanında olmaya devam ediyor.

Milletvekili Altınsoy’un TBMM’deki odasına ziyaret gerçekleştiren Aksaraylı Selman ve Enes isimli iki gencin ziyareti sonrasında açıklamada bulunan Milletvekili Altınsoy, “Gençler geleceğimizin mimarı, yarınlarımızın teminatıdır. Bizleri Gazi Meclis’imizde ziyarete gelen Selman ve Enes’e teşekkür ediyorum. Rabbim gençlerimize zihin açıklığı versin” dedi.

Haber: Fatma Altınok