Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

24 Erzincanspor 1- 68 Aksaray Belediyespor -0

Stad: Erzincan 13 Şubat

Stad: Erzincan 13 Şubat
Hakemler: Ferhat Ulu, Recep Güneş, Ahmet Ecevit
24 ERZİNCANSPOR: Hüseyin Koç, Kamil İçer, Özkan Yiğiter, Yusuf Onur Arıkan, Gençer Cansev, Çınar Tarhan, Yunus Tarhan (Dk.71Gökhan Payal), İlker Günaslan, Bahadır Taşdelen (Dk.46 Ziya Alkurt), Muhammet Enes Yılmaz, Hasan Kaya (Dk. 71 Oğuzhan Aynaoğlu)
68 AKSARAY BELEDİYESPOR: Kalede Emre Satılmış, defansta Uğur Aygören, Hakan Özkan, Oğuzhan Açıl, Emrah Taysi, orta alanda Doğan Ateş (Dk. 79Serkan Gürses), Efe Niyazi Kurtulmuş (Dk. 46 Ali Kuçik), Abdussamed Karnucu, Recep Türköz (Dk.46 Atamer Bilgin), forvette ise Alpay Aldemir (Dk. 79 Osman Bayrak) ve Yasin Abdioğlu
Karşılaşmanın tek golü 81’nci dakika da Oğuzhan Aynaoğlu’ndan geldi.
Karşılaşmada Aksaray Belediyespor’da Doğan Ateş, Erşan Yaşa, Serkan Şimşek sarı kart gören futbolcular oldu.
Türkiye 2’nci ligi Kırmızı grubunda mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin 9’ncu haftasında deplasmanda Erzincanspor’a 1-0 mağlup oldu. Erzincansporun golü 81’nci dakikada Oğuzhan Aynaoğlu’ndan geldi. Bu mağlubiyetle temsilcimiz haftayı 10 puanla 12’nci sırada tamamladı. Erzinacanspor ise puanını 25 yapıp play of grubunda bulunan takımlar arasında yer aldı.
Aksaray Belediyespor karşılaşmaya geçtiğimiz hafta Etimesgut Belediyespor önünde 3-0 galip gelen kadrosu ile müsabakaya başladı. Ligin ikinci haftasında Uşakspor müsabakasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Atamer Bilgin, Ali Kuçik ile birlikte karşılaşmanın ikinci yarının başında oyuna dahil oldu.
Aksaray Belediyespor kısır geçen deplasman maçlarından birisini daha yaşadı. Karşılaşma da savunmada dikkatli, kontra ve kombine ataklarla gol arayan ekibimiz ilk yarısı golsüz geçen karşılaşmanın ikinci yarsısında rakibinin 81’nci dakika da Oğuzhan Aynaoğlu’nun attığı gole engel olamadı ve bu sezon ilk defa deplasmandan puansız ayrılmak zorunda kaldı.
Aksaray Belediyespor Erzincan’da aldığı 1-0’lık mağlubiyetle ligde ilk kez deplasmanda kalesinde gol gördü ve o maçı da kaybetmiş oldu.
Aksaray Belediyespor maçtan sonra karayolu ile Aksaray’a dönerek Pazar günü oynanacak olan Fethiyespor müsabakasının hazırlıklarına başlayacak.
Aksaray Belediyespor ligde 10’ncu haftada sahasında Fethiyesporu konuk edecek. Karşılaşma 22 Ekim 2023 Pazar günü saat 15’de Aksaray’da Dağılgan stadyumunda oynanacak.

Haber: Ağustos Gerçe