Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muhtarlar devletin temsilcileridir!

İl Genel Meclis Başkanı

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Tüzün, mesajında muhtarların devletin vatandaşa en yakın temsilcileri olduğunu belirterek, mahalle ve köylerde önemli bir rol üstlendiklerini ifade etti.

Başkan Tüzün açıklamasının devamında; Türk milletinin birlik ve beraberliğini güçlendiren, yerel yönetimlerimizin temel taşlarından biri olan muhtarlarımız, devletimizin vatandaşa en yakın temsilcileridir. Üstlendikleri sorumluluklarla, iletişimi sağlayarak ve çözümün ilk ayağını oluşturarak toplum için büyük bir hizmette bulunuyorlar,” diyen Tüzün, muhtarların özverili çalışmalarının herkes tarafından takdir edildiğini söyledi.

Mesajında muhtarların topluma fayda sağlama çabalarını vurgulayan Tüzün, “Muhtarlarımızın özverili çalışmaları, sorunlardan haberdar olmamızı ve çözüm bulmamızı kolaylaştırıyor. Vatandaşlarımızın sesi olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü içten dileklerimle kutlar, hakkaniyetle yaptıkları görevlerinde başarılar dilerim,” ifadelerine yer verdi.

Mehmet Tüzün’ün bu anlamlı gün vesilesiyle yaptığı kutlama, muhtarların toplum içindeki önemini bir kez daha hatırlatarak, yerel yönetimlere ve muhtarlara duyulan saygıyı pekiştirdi. Haber; Avni Kuru