Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray bu gece meydanda toplandı!

Aksaray’da STK başkanları ve

Aksaray’da STK başkanları ve siyasi partilerin temsilcileri Filistin’e destek olmak için 15 Temmuz Milli İrade Meydanında toplandı.

İsrail’in hastane saldırısı dünyayı ayağa kaldırırken Aksaray’da STK ve siyasi partilerin temsilcileri İsrail’i kınamak ve protesto etmek için 15 Temmuz Milli İrade meydanında bir araya geldi.

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar 11. gününde devam ederken, İsrail güçleri, akşam saatlerinde Gazze’de bir hastaneyi hedef aldı.

Gazze Sağlık Bakanlığı, saldırıda en az 500 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. İsrail’in hastane saldırısı dünyayı ayağa kaldırdı.

İsrail’in Gazze’deki El-Ehli Baptist Hastanesini bombalaması sonucu 500 kişinin öldüğü bildirildi. Bunun üzerine Aksaray’da da yüzlerce vatandaş 15 Temmuz Milli İrade Meydanına gelerek İsrail’in saldırısını kınayarak Filistinliler için dualar edip tekbir getirerek Filistin’e destek çağrısı yaptı.

15 Temmuz Milli İrade meydanında yapılan protesto sonrasında araçlarına binen topluluk Somuncu baba türbesine hareket ederek burada Filistin halkı için dua ettiler.
Haber ;Avni Kuru