Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kemoterapi Ünitesi, güçlü hizmetiyle dikkat çekiyor!

Aksaray Eğitim ve Araştırma

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kemoterapi Ünitesi, kanser hastalarına verdiği etkili hizmetle adından söz ettiriyor.

İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç ve Hastane Başhekimi Doç. Dr. Onur Karaca’nın yaptığı ziyarette, Tıbbi Onkoloji Hekimi Uzm. Dr. Cihan Erol koordinasyonunda faaliyet gösteren birim, Eylül ayında 187 hastaya 265 kemoterapi seansı uygulayarak önemli bir kilometre taşına imza attı.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kısa sürede ilin sağlık alanındaki öncüsü olma yolunda önemli adımlar atmış durumda. İl Sağlık Müdürü Güleç, Kemoterapi Ünitesi’nin kanser hastalarına yönelik motivasyon ve takip çalışmalarını yakından inceledi. Uzman kadro eşliğinde gerçekleştirilen 2023 yılı içindeki 1516 kemoterapi seansıyla, birim 907 hastaya ulaşarak önemli bir başarı elde etti.

Kemoterapi Ünitesi, sadece tedavi sürecinde değil, hastaların moral ve motivasyonunu yüksek tutmak amacıyla etkin bir yöntem izliyor. İl Müdürü Güleç, birimdeki çalışmaların kanser hastalarına destek olmada öncü bir rol oynadığını belirterek, Dr. Cihan Erol ve birim personeline teşekkürlerini iletti.

Ziyaret sırasında personelle de bir araya gelen İl Müdürü, onların sorunlarını dinledikten sonra özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sunarak, başarılar diledi.

Haber: Fatma Altınok