Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Trafikte sıfır tolerans; Jandarma öğrenci servislerini denetliyor!

Trafik Jandarma ekipleri, okul

Trafik Jandarma ekipleri, okul ortamlarında öğrencilerin herhangi bir sorunla karşılaşmaması ve güvenli ve huzurlu bir şekilde okula gidip gelmelerini sağlamak adına servis sürücülerine denetim yaparak öğrencilere trafik kurallarına yönelik bilgilendirme yaptı.

     
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, okulların açılmasıyla beraber geleceğin teminatı çocukların huzur ve güvenli bir ortamda okullarına gidiş-gelişlerini sağlamak, servis sürücülerinin dikkat ve hassasiyetini en üst seviyede tutarak bu araçların karışabileceği trafik kazalarını önlemek amacıyla okul servis araçlarına yönelik özel denetim faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre; Trafik Jandarma ekipleri okul servis araçlarının, yönetmelik hükümlerine uygunluk konusunda denetleme yaparak yönetmeliğe uymadığı tespit edilen servis sürücülerine idari yaptırım uyguladı.
Jandarma ekipleri servis sürücülerine ve öğrencilere emniyet kemeri kullanımının önemine dikkat çekerek trafik güvenliği konularında bilgilendirme yaptı.
Jandarma ekipleri konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Aksaray İl Jandarma Komutanlığı olarak eğitim-öğretim dönemi süresince trafik güvenliğine yönelik bu denetimlere planlı ve periyodik olarak hassasiyetle devam edilecektir” dedi.
Haber: Fatma Altınok