Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Üniversitesi’nden son ödeme tarihi hatırlatması!

Aksaray Üniversitesi, 2023-2024 Eğitim-Öğretim

Aksaray Üniversitesi, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi için öğrencilerine önemli bir hatırlatma yaparak, Katkı Payı/Öğrenim Ücreti ödemelerinin 8 Ekim 2023 tarihinde sona erdiğini duyurdu.

Ödemelerini gerçekleştiremeyen öğrencilere bir fırsat daha tanındı. T.C. Ziraat Bankası’nın ATM’lerinden 20 Ekim 2023 saat 22:00’a kadar ödeme yapma imkanı sunuldu.

Öğrenciler, ödemelerini gerçekleştirdikten sonra, ders kayıtlarını tamamlamak için 20 Ekim 2023 tarihine kadar danışmanlarıyla iletişime geçmeleri gerekiyor.

Aksaray Üniversitesi, bu süreçte öğrencilerine destek olmak adına T.C. Ziraat Bankası’nın ATM’lerinden ödeme yönergelerini paylaştı. “Ödemeler”, “Eğitim-Öğretim Ödemeleri”, “Üniversite Ödemeleri”, “Anlaşmalı Üniversiteler”, “Aksaray Üniversitesi” menüsünü takiben öğrenci numarasını girerek ödeme yapılabileceği belirtildi.

Ayrıca, Katkı Payı/Öğrenim Ücreti borcu olmayan ancak ders kaydını yaptıramayan öğrenciler de 20 Ekim 2023 tarihine kadar danışmanları ile iletişime geçerek ders kayıtlarını tamamlayabilecekler. Üniversite, öğrencilerin bu süreçte herhangi bir aksaklık yaşamamaları için gerekli önlemleri almış bulunuyor.Haber; Avni Kuru