Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karatay’ın, ziyaretlerdeki amaç merak ediliyor!

2014-2017 yılları arasında Aksaray’da

2014-2017 yılları arasında Aksaray’da AK Parti İl Başkanı olarak görev yapan ve görev yaptığı süre boyunca başarılı çalışmalara imza atan, Abdulkadir Karatay, yaklaşan yerel seçimler öncesi sivil toplum kuruluşlarını ve yerel basın temsilcilerini ziyaret ederek, partisi için çalışmalar yürütmeye başladı. AK Parti’nin geçmiş dönem il başkanlığını yapan Eczacı Abdülkadir Karatay’ın sivil toplum kuruluşları ve önemli noktalara ziyarette bulunması yaklaşan yerel seçimler öncesinde adaylık mı düşünüyor sorusunu da gündeme getirdi.

Karatay’ın ziyaretleri, şehirde de siyasete ayrı bir hareketlilik getirdi.

AK Parti’nin geçmiş dönem il başkanlığını yapan Abdülkadir Karatay, Aksaray Posta Gazetesi’ni ziyaret ederek Gazeteci Bilal Bölükbaş ile görüşüp gündeme dair istişarelerde bulundu.

Aksaray’a birçok hizmetin gelmesine öncülük eden AK Parti İl Eski Başkanı Abdulkadir Karatay, görev yaptığı süre boyunca başarılı çalışmalar yürüttü. Aksaray siyasetinde her dönem adı geçen Karatay, partisiyle olan gönül bağını hiçbir zaman koparmadığını yaklaşan yerel seçimler öncesi yaptığı ziyaretlerle bir kez daha ortaya koydu. Aksaray Posta Gazetesi’ni ziyaret ederek Gazeteci Bilal Bölükbaş ile görüşen Karatay, gündeme dair istişarelerde bulundu.

AK Parti’de görev aldığı süre boyunca hem milletvekilleri hem de belediyeler ile uyumlu bir çalışma yürüten ve Aksaray’ın hizmet alması noktasında birçok projeye imza atan Abdulkadir Karatay, Aksaray’a 400 artı 200 yataklı Devlet Hastanesi yapılması, Tıp Fakültesi’nin Aksaray’a kazandırılması, Devlet Hastanesi’nin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne dönüştürülmesi, anjiyo ünitesi, Alkol ve Madde Tedavi Merkezi (AMATEM), çocuk yoğun bakım ünitesi, palyatif merkezinin kurulması, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarının Aksaray’a kazandırılması gibi bir çok projede etkin bir rol oynadı.

İl Başkanlığı süreci boyunca yol yapım çalışmalarına da önem veren Abdulkadir Karatay, Ortaköy-Akin yolu, Sağlık-Helvadere yolu, Bozcamahmut- Eskil yolu gibi birçok projeyi Aksaray’a kazandırdı. İlçeler açısından da önemli çalışmalar yapan Karatay, ilçelere birçok proje kazandırdı.

İl Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüten ve her zaman hem partililer hem de vatandaşlar ile iç içe olarak gönüllerde yer edinen Karatay’ın yerel seçimler öncesi partisine destek olmak için sahalarda olması takdir topladı.

Haber: Ağustos GERÇE