Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor güven veriyor

Haftalar sonra gelen fotoğraf

Haftalar sonra gelen fotoğraf

Türkiye 2’nci ligindeki temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor Cumartesi günü Aksaray’da konuk ettiği Etimesgut Belediyesporu 3-0 mağlup ederek ters giden birçok şeyi geride bıraktırdı.

Siyah- beyazlı temsilcimiz Etimesgut Belediyespor önünde aldığı 3-0 lık galibiyetin ardından, ilk defa Aksaray’da kendi taraftarı önünde galip geldi. İlk defa bir maçı bu sezon 3 gol atarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Önder Karaveli ve ekibinin iyi futboluna rağmen atılan gollerle takımın gücünü bir kez daha gözler önüne serildi.

Aksaray Belediyespor’un teknik direktör Önder karaveli ve ekibi ile geleceğe daha güvenli bakmaya başladı.

90 dakika boyunca rakibine bir defa pozisyon vermesine rağmen rakip kalede müsabakanın en az 6-7 golle tamamlanabilirdi.

Aksaray Belediyespor taraftarları da iyi futbolun meyvesi olan gollerle süslenmesinin ardından futbolcularını tribünlere davet ederek birlik beraberlik gösterisinde bulundular.

Aksaray’da taraftarı önünde alınan 3 gollü galibiyet ile taraftarlarda takımlarının geleceğine daha emin olarak bakmaya başladılar.

Teknik direktör Önder Karaveli’nin oynattığı pozitif futbol karşısında siyah- beyazlı ekibimiz hiçbir rakip karşısında ezilmeden maçını oynadı.

90 dakika boyunca sahada hangi isim olursa olsun takır takır oyununu oynadı.

Türkiye 2’nci liginde 17 yıl aradan yepyeni kadro, teknik heyet ve futbolcuları ile yola Aksaray Belediyespor yoluna kurumsal yapısı ile devam etmesi, futbolcuların formaya, teknik direktörüne, Aksaray şehrine, Aksaray belediye Başkanı Evren Dinçer başta olmak üzere güzel bir kurumsal takım olma hüviyeti de kazandı.

Takımla yakından ilgilen sportif direktör Yakup Ateş’in dediği gibi Aksaray Belediyespor rakip kim olursa olsun, nerede oynarsa oynasın, kendi oyun planını rakiplerine kabul ettiren baskın oyun oynama özelliğini daha da fazla göstererek oynamaya devam etti.

Bu hafta oynanacak Erzincanspor maçında da Aksaray Belediyesporun maçı kazanabilecek gücünün olduğunu bir kez daha gösterdi.

Soyunma odasına verilen fotoğraf haftalardır özlenendi.

Devamı ilerleyen haftalarda inşallah.

Haber: Ağustos GERÇE