Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray MHP’den Ağaçören’e çıkartma!

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, Ağaçören Ceviz Festivali sebebiyle Ağaçören ilçesine gitmelerinin ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu.

     

Milletvekili Ramazan Kaşlı ve İl Başkanı Karataş’a esnaf ziyaretlerinde İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri ve Teşkilat Yöneticileri eşlik etti.

Ağaçören ilçesinde bu yıl 3. düzenlenen Ceviz Festivaline katılım gösteren MHP Milletvekili Kaşlı ve MHP İl Başkanı Karataş, Ağaçören ilçesi esnaf ve vatandaşlarıyla bir araya gelmeyi ihmal etmedi. Esnafları tek tek gezen MHP Milletvekili Kalışı ve MHP İl Başkanı Karataş, esnaflarla sohbet ederek hayırlı işler dileğinde bulundu.

Esnaf ve vatandaşlar tarafınsan sıcak samimi bir şekilde karşılan MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı ve MHP İl Başkanı Karataş’a, yoğun ilgi gösteren esnafların sorun ve taleplerini dinledi. Milletvekili Kaşlı ve İl Başkanı Karataş’ın, esnaf ve vatandaşlar tarafından sıcak ve samimi anları kameralara yansıdı.

Haber: Fatma Altınok