Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Başkanı Karataş, MHP İl teşkilatımız herkesi kucaklıyor

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Burhanettin Karataş, 14. olağan Kongre sonucu İl Başkanı olmasının ardından MHP teşkilatına  ilgi giderek büyüdü. İl Başkanı Karataş’a teşkilata üye olan vatandaşları ve ilgi gösteren herkese teşekkür etmek için açıklamada bulundu.

“Dün ve bugün yine MHP’ye büyük ilgi vardı”

Dün ve bugün MHP’ yine ilgi olduğunu belirten MHP Aksaray İl Başkanı Karataş, “Dün ve Bugün; Yine MHP Aksaray İl Teşkilatımıza ziyaretçi akını vardı. Dün ve bugün; yine MHP’ye büyük ilgi vardı. Çalışıyoruz, mücadele ediyoruz, geleni-gideni ağırlıyoruz, çalışmalarımız, ziyaretlerimiz sürekli devam ediyor. Sevindiğimiz bir diğer husus ise vatandaşımız MHP’ye gelerek hem üye oluyor, hem derdini, hem sıkıntısını, hem de isteklerini anlatıyorlar” dedi.

“MHP İl Teşkilatımız Herkesi Kucaklıyor”

MHP İl teşkilatının herkesi kucakladığı ifade eden İl Başkanı Karataş; “Partimize gelerek üye olanlar, ziyaret edenler bizi çok sevindiriyor ve mutlu ediyor. MHP İl Teşkilatımız herkesi kucaklıyor, herkese kapısını ardına kadar açıyor. Bu güzel insanların MHP’yi ziyaret etmeleri, üye olmaları MHP’nin iyi yolda olduğunun göstergesidir” şeklinde konuştu.

İl Başkanı Karataş sözlerinin sonunda ise; “Yönetim Kurulu Üyelerimizi ziyaret eden ve partimize üyeliklerini yaptıran tüm gönüldaşlarımıza çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz. Aksaray’da MHP’nin başarılı çalışmaları netice veriyor, aşk veriyor, sevda veriyor, heyecan veriyor. Yüce Rabbim! Hedefimizi yakalamak için bize güç ve kuvvet versin. Birliğimizi ve dirliğimizi daim kılsın” şeklinde sözlerini tamamladı.

Haber: Fatma Altınok