Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Herkesin istediği Aksarayspor’u zirvede görmek

Aksarayspor Taraftarlar Derneği 20

Aksarayspor Taraftarlar Derneği 20 yılın ardından geçen sene şampiyonluk elde edilerek TFF 2. lige çıkmanın gururu içerisinde olduklarını belirterek herkesin istediği Aksarayspor’u zirve görmek olduğunu vurguladı.
“Hepimizin İsteği Aksarayspor’u Zirvede Görmek”
Herkesin istediği Aksarayspor’u zirvede görmek oduğ ifade eden Aksarayspor Taraftarlar Derneği; “20 yıl aranın ardından geçtiğimiz sene şampiyon olarak TFF 2.lige çıkmış bulunmaktayız. 4 Sene önce bu lige çıkabilmek için ne hayaller kurduğumuz, ne mücadeleler verdiğimiz aşikar. Yıllardır Gerek Bal liginde gerekse 3.ligde zirveye oynayan bir Aksarayspor izlememizin dezavantajları yaşıyoruz elbette Hepimizin isteği Aksarayspor’u zirvede görmek. Ancak imkanlar dahilinde yenisi olduğumuz ve uzun bir süredir mücadele etmediğimiz bu ligde ki öncelik hedefimizin bu sezonu kazasız belasız atlatmak olduğunu bir kez daha hatırlamakta fayda olduğunu düşünüyoruz” dedi.
“Takımımızın Uzun Bir Süredir Galibiyet Alamaması Bizleri De Derinden Üzmektedir”
Aksarayspor’un bir süredir galibiyet alamamasının derinden üzdüğünü belirten Aksarayspor Taraftarlar Derneği; “Takımımızın uzun bir süredir galibiyet alamaması, gol yollarında sıkıntı çekmesi, herkesi olduğu gibi bizleri de derinden üzmektedir. Aksarayspor taraftarı rakip takım futbolcularını demoralize etmesiyle bilinen, rakibini, gerektiğinde hakemide baskı altına alan, tabiri caizse tribünde varlığını hissettirerek sahada oynanan oyuna müdahale eden taraftar olarak bilinmektedir. Son haftalarda yukarıda bahsedildiğinin tersine bu karamsarlığımız tamamen kendi futbolcularımızı demoralize ediyor ve rakip takıma motivasyon sağlıyoruz” şeklinde konuştu.
“Bu Asil Formayı Giyen Her Futbolcu Bizim Canımızdır”
Aksarayspor’un formasını hakkıyla giyenlere saygılarının sonsuz olduğunu vurgulayan Aksarayspor Taraftarlar Derneği; “Bizlerin de bu konuda elbette hatası olmuştur, Hatanın neresinden dönersen kârdır! Unutmayalım; Bu Asil formayı giyen her futbolcu bizim canımızdır. Formayı hakkıyla terleten ve terletecek olanlara da saygımız sonsuzdur. Bugün itibari ile yeni bir sayfa açalım ve herkes tepkisini bir kenara koysun şehrinin takımına sahip çıksın el ele verelim kol kola girelim sevgimizi gösterelim. Arma kırmızı çizgimizdir, Futbolcularımızın Karakterinden şüphemiz yoktur layıkıyla armayı taşıyan her oyuncumuz sevabıyla günahıyla bir parçamızdır. Yıllardır özlemini duyduğumuz bu ligde, bulunduğumuz kritik süreçte takımımızı baş tacı yaparak yolumuza devam edelim” dedi.
“Islıklayan, Yuhalama İle Futbolcularımızın Motivasyonunu Düşürmeye Son”
Futbolcuların motivasyonlarını düşüren tezahüratlara değinen Aksarayspor Taraftarlar Derneği; “Islıklayan, yuhalama, saha kenarı bireysel tacizler ile futbolcularımızın motivasyonunu düşürmeye son! Aile sosyal medyada da eleştirilmez, küçük düşürülmez ailemize her anlamda sahip çıkıp sosyal medya söylemlerimize de dikkat edelim. Futbol takım oyunuysa ve biz oyunun 12. Adamıysak artık takımla her anlamda bütünleşme dönemine giriyoruz. Ve inanıyoruz ki takımımız da yeni bir sayfa açarak önce Etimesgut maçı ile birlikte seri galibiyetler alarak taraftarını mutlu edecektir” şeklinde ifadesine yer verdi.
“Birlikten Kuvvet Doğar, Başka Aksarayspor Yok”
Başkan Aksarayspor olmadığına dikkat çeken Aksarayspor Taraftarlar Derneği, “Ve bu vesileyle yarın sıralamada bir altımızda bulunan Etimesgut takımı ile oynanacak olan kritik müsabakaya tüm taraftarlarımızı takımımızın arkasında itici güç olmaya davet ediyoruz. Birlikten kuvvet doğar, başka Aksarayspor yok” şeklinde sözlerini tamamladı.
Haber: Fatma Altınok