Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer çalışmaları yerinde inceledi

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Latif Emekli Caddesinde yürütülen çalışmalarda inceleme yaptı.

       

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, Aksaray şehrinin ihtiyaçları karşılamaya yönelik yürüttüğü çalışmalarla Aksaray şehrinin gelişim ve büyümesine katkı sağlıyor. Altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla şehrin gelişimine destek sağlayan Belediye Başkanı Dinçer, Aksaray’ın bütün mahallelerinin ihtiyaçlarını karşılıyor.

Latif Emekli Caddesinde Belediye ekipleri tarafından bir yandan ağaç dikimi gerçekleşirken diğer yandan sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriliyor. Yeşil Aksaray mottosuyla her mahalleye ağaç dikimi gerçekleşmesini sağlayan Belediye Başkanı Dinçer, şehri güzelleştiren ve geleceğe yatırım yapan ağaç dikimleriyle çevreyi koruma ve doğayı güçlendirmeye devam ediyor.

Latif Emekli Caddesinde faaliyet gösteren Belediye personellerinden gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Dinçer, iş ve işleyiş hakkında incelemelerde bulundu. Konuyla ilgili açıklamaya yapan Belediye Başkanı Dinçer; “Latif Emekli Caddemizde yetişmiş dişbudak ağaçlarımızı dikimine başladık. Diğer taraftan sıcak asfalt çalışmalarımız da devam ediyor. Çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayacağız, sabırlarından dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Fatma Altınok