Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜGVA Aksaray heyeti, teşkilat buluşmalarına katıldı

TÜGVA Aksaray heyeti, teşkilat

TÜGVA Aksaray heyeti, teşkilat buluşmalarına katıldı

“TÜGVA, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Teşkilat Buluşması Düzenledi. TÜGVA Aksaray İl Temsilcisi sn. Abdussamed Tanrıkulu ve yönetimi de milletin evinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yerini aldı.”

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Aksaray İl Temsilciliği, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen TÜGVA Teşkilat Buluşması’na katıldı.

TÜGVA Aksaray İl Temsilcisi Abdussamed Tanrıkulu ve il yöneticilerinin de yer aldığı bu önemli etkinlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım göstererek birebir temaslarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan TÜGVA Teşkilat buluşmalarında yaptığı konuşmada, Tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. TÜGVA gençliğini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, milletin evinde, gazi mekânda ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti. Ayrıca, gençlerin enerjisi ve aşkıyla kendi gençliğini hatırladığını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜGVA’nın faaliyetlerini övgüyle bahsederek, kuruluşun 81 il ve 571 ilçede temsilciliklere sahip olduğunu, 340 bini aşan üye sayısı, yurtları, kıraathaneleri ve gençlik merkezleriyle ülkenin gurur abidesi kuruluşlarından biri olduğunu belirtti.

TÜGVA Aksaray İl Temsilciliği olarak, bu tür etkinliklerle gençlerin milli ve manevi değerlere olan bağlılığını ve motivasyonunu artırmaya devam ediyor. Bu birliktelik, gençlerimizin geleceğe umutla bakmalarına katkı sağlıyor.

TÜGVA Aksaray İl Temsilciliği, gençlerle daha nice başarılı etkinlikler de buluşmaya, ülkenin gençliğinin eğitim ve gelişimine destek vermeye devam ediyor. Haber: Fatma Altınok