Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Jandarmadan şok baskın ; tabanca ve uyuşturucu ele geçirdi

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirdikleri operasyonda bir şahsın ikametine baskın düzenledi. Operasyon, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından titizlikle planlandı ve gerçekleştirildi.

Yapılan istihbari çalışmalar neticesinde tespit edilen şahsın üzerinde ve ikametinde arama yapıldı. Operasyon sonucunda (5) gram Metamfetamin, (15) gram Kenevir Tohumu, (100) adet 9 mm Tabanca fişeği, (3) adet Kurusıkı Tabanca, (5) adet uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma aparatı ele geçirildi.

Jandarma ekipleri, ele geçirilen malzemelere el koyarak şüpheli şahıs hakkında adli işlemleri başlattı. Operasyonla ilgili açıklama yapan Jandarma ekipleri, “Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” dedi.

Bu başarılı operasyon, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’nın uyuşturucuyla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha ortaya koyarken, halkın güvenliği için yapılan çalışmalara dikkat çekti.

Haber: Fatma Altınok