Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’da tüm gözler Etimesgut karşılaşmasında

Türkiye 2’nci ligi Kırmızı

Türkiye 2’nci ligi Kırmızı grubunda mücadele eden 68 Aksaray Belediyespor 14 Ekim 2023 Cumartesi günü kendi sahasında Ankara’nın 2.Lig temsilcisi Etimesgut Belediyesporu konuk edecek.

Ligin 8’nci haftasına ait karşılaşma Cumartesi günü saat 15.00’de Aksaray’da Dağılgan Stadyumunda oynanacak.

Aksaray Belediyespor sahasındaki 4’ncü karşılaşamaya çıkacak. Bundan önce oynadığı 3 maçın ikisini kaybeden birinde de berabere kalan siyah- beyazlılar mutlak galibiyet almak için sahaya çıkacak.

Ligin ilk haftasında deplasmanda İstanbul’da İskenderunsporu 1-0 mağlup ettikten sonra 6 maçtır galip gelemeyen siyah- beyazlı takım bu sezon taraftarı önünde ilk galibiyetini almak için hazırlanıyor.

Ligde oynadığı son iki iç saha maçını önce Amedspora 2-1 ardından da Ispartaspora 2-1’lik aynı sonuçlarla kaybeden Aksaray Belediyespor’un Cumartesi günkü karşılaşması merakla bekleniyor.

Aksaray Belediyespor da sakatlığı bulunan Şahin Fıstıkçı bu maçta görev alamayacak. Çalışmalara başlayan Ercan Yazıcı’nın da durumu da netlik kazanmış değil.

Siyah beyazlı takımda tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu. Taraftar desteğini arkasına alarak sahaya çıkacak olan takım, sahasında ilk galibiyetini almayı planlıyor. Aksaray Belediyespor, maçı kazanması durumunda 3 puanı alarak ligdeki puanını 10 yapacak.

Haber: Ağustos Gerçe