Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü Aktürk; “Kadına her türlü şiddetle mücadelede sahadayız”

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk başkanlığında “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Teknik Kurul Toplantısı” gerçekleştirildi. İl Müdürü Aktürk; “Kadına her türlü şiddetle mücadelede sahadayız. Güçlü kadın ve güçlü yarınlar için varız” dedi.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, kadınlara yönelik psikolojik ve fiziksel şiddetin engellenmesi adına yürüten çalışmalar değerlendirildi. Kadına yönelik uygulanan her türlü şiddetin engellenmesi adına kamuoyunda farkındalık oluşturma amacıyla toplantı gerçekleşti.

Son yıllarda kadına yönelik her türlü şiddetin engellenmesine yönelik icra edilen faaliyetler giderek artarak kadına yönelik şiddetin kamuoyunda farkındalık oluşturmak ve engellemek maksadıyla çalışmalar yürütülen Aksaray ilinde kadına yönelik her türlü şiddetin engellenmesi adına gerçekleşen toplantıya Kamu Kurum ve Kuruluşlardan yetkin katılımcılar katıldı.

Kadınları korumaya yönelik yapılan faaliyetlerde şiddetin engellenmesi adına kamuoyunda farkındalık yaratan projelerle desteklenmeye devam ediyor. Kadınların her türlü şiddetten korumak amacıyla kurumlar tarafından yoğun çalışmalar gerçekleştiriliyor. Kurumlar kamuoyunda kadına şiddetin engellenmesi adına farkındalık oluşturmak adına çalışmalar yürütüyor.

Aile ve sosyal Hizmetler İl Müdürü Aktürk başkanlığında gerçekleşen toplantıda, kadına yönelik her türlü şiddetin engellenmesi adına görüşme yapıldı. İl Müdürü Aktürk; “Kadına her türlü şiddetle mücadelede sahadayız. Güçlü kadın ve güçlü yarınlar için varız” dedi.

Haber: Fatma Altınok