Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İş İnsanı Hazim Turan: “Dürüstlüğü elden bırakmayın”

Aksaray’da önemli işlere imza

Aksaray’da önemli işlere imza atan, Güzelyurtlu ve hayırsever iş insanı Hazim Turan; iş, eğitim ve siyaset camiasında adından söz ettirmeye devam ediyor.
Güzelyurtlu iş insanı Hazim Turan, Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakülesi Makine Tavsiye Bölümü bitirmesinin ardından Aksaray’da ve Güzelyut’ta yatırım serüvenini devam ettiriyor.
İş insanı Hazim Turan, bir dergiye verdiği röportaj ile kendisine dair bilinmeyenler ve gelişim sürecini anlattı. Başarının sırrı; dürüstlük, cesaret ve çalışkanlık diyen Hazim Turan, dergi söyleşi sırasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İş insanı Hazim Turan, “Ticari hayatta daha büyük yatırımlar yapmayı planlıyorum. Ticari hayat dışında siyasi hayatta da bazı girişimler ve hizmetler hayalimdir. Bu nedenle de 1975 yılından itibaren süre gelen siyasi hayatımı devam ettiriyorum” diyerek sözlerine başladı.
Sözlerinin devamında dürüstlüğün hayat boyu devam etmesi gerektiğini belirten Turan, “Başkalarının kazancının dedikodusunu yapmak yerine kendi başarısının yollarını arayan ve dürüstlüğü elden bırakmayan kişiler başarının kapısını aralamışlardır. Bu kapıdan geçtikten sonra gereken tek şey iyi analiz ve cesarettir. Sevilen bir insan olmak bir ayrıcalıktır. Geçmişini ve nereden geldiğini unutmayan insan Allah korkusu olan her insan sevilen bir insandır. İnsanları eleştirmek yerine onlardan daha iyi olmayı deneyin, yanlış dediğiniz şeyleri siz yapmayın. Adaleti, dürüstlüğü elden bırakmayın. Memleket sevdalısı insanlara sahip çıkıp, yalnız bırakmayın” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Haber: Avni Kuru