Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milli Eğitim Müdürlüğü ve MÜSİAD’ın eğitimdeki işbirliği masaya yatırıldı

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve yeni başlayan Metin Alpaslan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Aksaray MÜSİAD Başkanı Tamer Yalvaç ve beraberindeki heyet ziyarette bulundu.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Başkanı Tamer Yalvaç beraberinde ki Başkan Yardımcıları Sefa Göktaş, Nurettin Ertuğrul, Murat Koyuncu ve Şube Müdürü Ufuk Doğan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan’ı makamında ziyaret etti.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve MÜSİAD Aksaray işbirliğinin önemine dikkat çekilen ziyarette, MÜSİAD tarafında yakın zaman içerisinde hayata geçmesi beklenen mesleki eğitim kursları, etkinlik, seminer, konferans gibi etkinliklere ilişkin yürütülen çalışmalar değerlendirildi.
Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere katkı sağlaması hedeflenen etkinliklerde hem eğitim verimli hale getirilecek hem de öğrencilerin kişisel gelişimlerine olanak sağlanacak işbirliğinin İl Milli Eğitim Müdürü Alpaslan başkanlığında görüşme yapıldı.
MÜSİAD heyeti, göreve yeni başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan ve arkadaşlarına misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dileğinde bulundu.
Haber: Fatma Altınok