Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İz bırakan, unutulmayan bir vali

Aksaray Ziraat Odası Başkanı

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Aksaray’ın eski Valisi Hamza Aydoğdu’yu, Erzincan’da ziyaret etti. Koçak, Hamza Aydoğdu için, “İz bırakan, unutulmayan bir vali” şeklinde konuştu.

Valiler Kararnamesi Cumhurbaşkanlığı imzasıyla Erzincan iline atanan Vali Hamza Aydoğdu’yu Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak makamında ziyaret etti.

Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak,  Erzincan Valisi olarak görev yapan Aksaray’ın eski Valisi Hamza Aydoğdu’yu ziyaret ederek yeni görev yerinde çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.

Ziraat Odası Başkanı Koçak ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “İnsan hafızasının eksikliği ya da sakatlığı, unutmasıdır, unutkanlıktır. Yapılan iyilik,  verilen hizmet, ahde vefa, sarf olunan zaman, gösterilen ve beslenen iyi niyet, yapılan hasbi muhabbetler. İz bırakan unutulmayan bir vali.  Önceki dönem Aksaray Valimiz, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’yu ziyaret ettik. Misafirperverliği için Valime teşekkür ederim, görevinde kolaylıklar dilerim.” dedi. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’da nazik ziyaretleri için Emin Koçak’a teşekkürlerini sundu.

Haber: Fatma Altınok