Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da yapılan proje Türkiye’ye örnek oldu

Çevre, Şehircilik ve İklim

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Aksaray’daki Yeni Sanayi Sitesini, Bakanlığın örnek projesi olarak tanıttı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile “Kentsel dönüşümle sadece evlerimizi değil, iş yerlerimizi de yeniliyoruz” dedi.

Bakan Özhaseki, “Aksaray’da kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa ettiğimiz 1.620 dükkânlı Aksaray Yeni Sanayi Sitesi hayırlı olsun. Şehrimizin ekonomisine can katacak Aksaray Yeni Sanayi Sitesi’nde vatandaşlarımız çalışmaya, üretmeye başladılar. Rabbim kazançlarını bereketli eylesin” diye paylaşımda bulundu.

Yapılan paylaşımda Aksaray Yeni Sanayi Sitesinde 1.620 dükkandan birini alan esnaflarla da röportaj yapıldı. Şehirlerin ekonomisini canlandıracak, istihdama katkı sağlayacak yeni sanayi siteleri inşa ediyor.  Aksaray’a TOKİ tarafından 1.620 dükkanın bulunduğu yeni sanayi sitesi inşa edildi. Aksaray Yeni Sanayi Sitesinde çarklar dönmeye başladı.

Aksaray Yeni Sanayi Sitesindeki esnaflarla yapılan röportajlarda esnaflar şu görüşlerde bulundular; “Burası çalışma alanı olarak daha geniş, daha ferah, daha rahat çalışıyoruz. Yollarımız geniş, park sorunumuz yok. Her yönü ile güzel ve Türkiye de tek diyebiliriz. Burada biz çok daha rahatız. Ben kesinlikle hayal etmiyordum. Kiracıydım şu an da Allah’ın bugününe şükür dükkan sahibi olduk. Bu tür işletmeyi baba oğula yapmaz. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederiz. Hayalimizden öte oldu” dediler.

Haber: Ağustos Gerçe