Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da 8 yaşında resim sergisi açtı

Aksaray Selçuklu İlkokulunda eğitim

Aksaray Selçuklu İlkokulunda eğitim öğretim hayatını sürdüren 8 yaşındaki ressam Zeynep Nisa Kahraman, ilk kişisel resim sergisini açtı.

Selçuklu İlkokulunda gerçekleşen resim sergisinin açılışını; Okul Müdürü Adem Küçük, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Hamza Bostan, yakınları ve ailesi gerçekleştirdi. Resim sergisi açılışı kapsamında konuşma yapan Okul Müdürü Adem Küçük, “Bugün okulumuz ve Zeynep Nisa için önemli bir gün. Öğrencimiz Zeynep Nisa’nın göstermiş olduğu başarılı sergisinden dolayı tebrik ederek Öncelikle bu güzel resimleri sergi haline getiren Zeynep Nisa’yı, bu alanda eğitim almasına imkân sağlayan anne babasını ve bu yeteneğini geliştirmesinde büyük rolü olan öğretmenine teşekkür ediyorum. Bu serginin arkadaşlarına örnek olmasını diliyorum” diyerek Zeynep Nisa Kahraman’ı başarısından dolayı tebrik etti ve plaket takdim etti.
Aksaray Selçuklu İlkokulunda gerçekleşen sergiye, okul öğretmenleri, aile yakınları ve çok sayıda öğrenci katılarak destek verdi. Yoğun bir ilgi gören resim sergisinde resimlerin hepsi ilgiyle takip edildi. Resim eğitimine Üçyıldız Bilim Bilişim Sanat Merkezi resim etkinliği atölyesinde başlayan ve devam eden 8 yaşındaki öğrenci Zeynep Nisa Kahraman , “İlk sergimin açılışında desteklerinden dolayı başta okul müdürüme, öğretmenlerime, aileme ve özellikle Üçyıldız Bilim Bilişim Sanat Merkezinde bana destek veren eğitmenime çok teşekkür ederim. Benim için unutulmaz bir gün ve anı oldu. Ayrıca resimlerimin çok beğenilmesi de beni çok mutlu etti” dedi.
Kahraman, sözlerinin devamında; “Bundan sonraki hedefim dijital tasarım ve illüstrasyon eğitimime devam edip hikaye ve illüstrasyon alanında kendimi geliştirmek” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe