Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da o ilçede yapılan hizmet ve çalışmalar inceledi

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Eskil İlçesini ziyaret etti. Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, Eskil Kaymakamı Sait Muhammed Bilgin ve beraberindeki heyet Vali Kumbuzoğlu’nu karşıladı. Vali Kumbuzoğlu’na Eskil İlçesi ziyareti esnasında Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılıçkaya eşlik etti.

       

Valiler Kararnamesi Cumhurbaşkanlığı imzasıyla Aksaray iline Vali olarak atanan Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray ilinde ve İlçelerinde yürütülen çalışmaları yakından takip etmek amacıyla ziyaretler gerçekleştiriyor.
Eskil ilçesini ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu, Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, Eskil Kaymakamı Sait Muhammed Bilgin ile görüşme yaparak İlçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Vali Kumbuzoğlu, Kaymakam Sait Muhammed Bilgin’in makamında görüşme yaparak Kaymakam Bilgin’den ilçede verilen hizmetler ve yürütülen projeler hakkında bilgiler alarak istişarede bulundu.
Daha sonra Vali Kumbuzoğlu, Eskil Tuz Gölü OSB Müteşebbis heyet toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı Vali Kumbuzoğlu başkanlığında gerçekleşerek, Esik ilçesine yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Toplantıda, Eskil ilçenin gelişmesi ve büyümesine yönelik hayata geçirilen Tuz Gölü OSB projesi hakkında ilçe halkına sağlayacak istihdam ve üretim konuları üzerinde istişare edildi. Üretimi arttırmak adına hayata geçirilen Tuz Gölü OSB projesi Eskil İlçenin büyümesi ve ilçe halkına hem ekonomik hem de iş olanağı sağlaması adına görüşme yapıldı.
Haber: Fatma Altınok