Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Özdemir: “Biz değişimden yanayız”

Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi’nin

Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi’nin 13. Olağan İl Kongresinin tamamlanmasının arından göreve gelen İl Başkanı Av. Bilal Özdemir, kongre hakkında genel bir değerlendirme yaparak, yaklaşan kurultay ve yerel seçimler konusuna değindi.
Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanı Bilal Özdemir, kongre sonuçları ile birlikte gelen yönetim hakkında bilgilendirmede bulunarak “Kongremizde, eski yönetimden gelen arkadaşlarımız var. Aşağı yukarı yarısı eski yönetimden gelen arkadaşlarımız. Geri kalan yarısı da yeni göreve gelen arkadaşlarımız. Şimdi işin özü geçmişteki yaşadığımız seçimden sonra, hem bizde, hem partililerimizde bir yorgunluk var. Bu yorgunluğu halen atabilmiş değiliz. Çarşamba günü ilk toplantımızı yaptık. Görev dağılımlarımız gerçekleşti ve artık saha çalışmalarımıza başlayacağız. İlçe ziyaretlerimiz, çarşı ziyaretlerimiz, basın çalışmalarımız olacak. Kurultaya kadar çalışmalarımız sürecek” ifadelerine yer verdi.
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde herhangi bir ittifak durumunun söz konusu olup olmadığı merak konusu olurken, konu hakkında açıklama yapan İl Başkanı Özdemir, “Şu aşamada ittifak konuşulmuyor, bilemiyoruz sonuç ne olur. Yani genel merkez bu konuda bir karar verirse o farklı olur. Ama sonuçta biz genel kurulda da ifade ettik, Aksaray merkez dâhil tüm ilçelerde ve beldelerde kendi adayımızla seçime girmek istiyoruz. Bunun için çalışacağız” sözlerini kullandı.
Aksaray’da kendi adaylarını çıkartmak istediklerini belirten İl Başkanı Özdemir, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 4-5 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan kurultayı hakkında da açıklamada bulundu. Sözlerinde değişim çağrısı yapan İl Başkanı Özdemir, “Genel Başkanın artık yorulduğunu düşünüyoruz ve bu sebepten dolayı da görevin artık başka bir arkadaşa devredilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Dolayısıyla bizim genel kurulda seçilen 8 delegemizin tamamı değişim yönünde oy kullanacaklar. Şu aşamada görünen o. Dediğim gibi genel başkan ve parti meclisi yoruldu. Genel başkanın görev yaptığı 10 seneyi aşkın sürede çok seçime girdi, bunun da üst üste ciddi anlamda yorgunluk yarattığını düşünüyoruz. O nedenle biz değişimden yanayız” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Haber: Ağustos Gerçe