Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

PARFÜM SEVERLERİN YENİ ADRESİ BARGELLO

bargello parfümün personelihasan furkan

bargello parfümün personelihasan furkan yıldız ile görüşerek bargello parfüm hakkında genel bilgileraldık.

parfüm firması çalışanı hasanfurkan yıldız parfüm fiyatlarının değişiklik gösterdiğini parfümün kalitesineve kalıcılığına göre fiyatların değiştiğini en düşük parfümün 35 tl’denbaşlayarak arttığını dile getirdi.

yıldız “buranın sahibi neşecantemur’dur. bu sektörde yaklaşık olarak 8 yıldır bu isimle hizmetvermektedir. hemen hemen her dönem bütün özel günlerde müşterilerimize sürprizkampanya ve indirimler uygulamaktayız. ayrıca müşterilerimizin kayıtlarınıyaparak geldikleri zaman parfüm markalarını düşünmek zorunda kalmıyorlar. ençok tercih edilen ürünlerimiz bay parfümde guccı guılty bayan parfümde iselacoste touch of pink olarak yer almaktadır.

bizler bu sektörebaşladığımızda öncelikle kendimize insana, doğaya saygılı ve kaliteden ödünvermeden üreten, mutlu tüketicileri ile birlikte büyüyen bir marka olmayıprensip edindik.

vizyonumuzsa her zaman kozmetik ve kişisel bakımda globalpazarda rekabet eden güvenilirlik ve kalitesini ön plana çıkaran bir markaolmak oldu.                

brg kozmetik a.Ş.’nintemelleri 1950 yılında temeli atıldı. o dönemin en fazla bilinen kolonyamarkalarından gonca kolonyaları zaman içerisinde büyüyerek bugünlere geldi vebargello markası ile genişleyerek ürün gruplarını çeşitlendirdi.

bursa’da 10.000 m2’lik kapalıalan,5000 m2 kurulu olan tesislerimizde ayrıca İranda bulunan fabrikamızda iso9001 ve iso 22716 (gmp) kalite standartları, aynı zamanda ifra ve helalstandartlarında üretim yapıyor; parfüm, body splash, kolonya, el kremi, sabunortam ve araç kokuları gibi farklı ürünleri tüketicilerimizin beğenisinesunuyoruz.

franchise modeliyle hızlabüyüyen bargello, parfümeri sektöründe son dönemlerde büyüyen yatırımlarınbaşında gelmektedir. türkiye’de 315 satış noktamız ile birlikte dünyada 24ülkede toplam 420 şube ile faaliyet gösteriyoruz. dijitalleşen dünya ilebirlikte online alışveriş sitemiz e-bargello’yu da 2012 yılında tüketicilerimizinhizmetine açtık” dedi.

2015 yılında türkiye’den deglobal bir parfüm markası çıkarma vizyonuyla yeniden yapılandık. bursa’dakifabrikamızın yanı sıra dünyanın parfüm merkezi sayılan fransa’daki birçoklaboratuvarlarda ar-ge çalışmaları yaptırıyoruz. aynı kaliteyi yönetim modelinede yansıtmak için insan kaynağı ve kaliteli yönetim teknolojilerine de yatırımyaptık.” dedi.

haber-foto: ali ŞengÜl

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’ın Eskil İlçesinde gençleri spora
Sıradaki Haber Eskil’de okullarda ayak tenisi oyunları başladı