Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büşra ile Tayyip Furkan evlendiler

Aksaray’da eğitim camiasından tanınan

Aksaray’da eğitim camiasından tanınan ve birçok okulda müdürlük yapan Deniz Han’ın oğlu Tayyip Furkan ile Büşra Acar Grand Altuntaş otelde yapılan düğünle dünya evine girdiler.

Büşra ve Tayyip Furkan çiftinin düğününe şehrimizin önde gelen eğitim, siyaset ve iş dünyasının isimleri katılarak Deniz Han ve ailesini ile Acar ailesini yalnız bırakmadılar.

Büşra ve Tayyip Furkan’ın düğününde Perihan – Deniz Han ile Şennur – Naim Acar evlatlarının düğününe katılanları kapıda karşılayıp ‘Hoş geldin’ dediler.

Genç çiftlerin nikahları Aksaray Belediyesi nikah memuru tarafından kıyıldı. Çiftlere nikah şahidi olarak Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş, ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, AK Parti geçmiş dönem il başkanları Şaban Bostan, Fatih Yıldırıcı, Anadolu Aslanları İş Adamları derneği (ASKON) Aksaray Şube Başkanı Hasan Dağ, Eğitim Bir sendikası Aksaray Şube Başkanı Murat Görmez, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhittin Öztürk yaptılar.

Han ve Acar aileleri, düğüne katılan davetlilere teşekkür ederek, kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan eş, dost ve davetlilerinden katılımından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Bizlerde Büşra ve Tayyip Furkan çiftini tebrik eder mutluluklar dileriz. Haber: Ağustos GERÇE