Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da bebekler şenlikte bir araya geldiler

Aksaray’da bebekler emzirme şenliğinde

Aksaray’da bebekler emzirme şenliğinde biraraya geldiler

Aksaray’ımızın önde gelen ve son derece donanımlı hastaneleri arasında yer alan Özel İnova Hastanesinde Emzirme haftası nedeni ile Emzirme şenliği düzenlendi.

Sağlıklı bebeklerin yetişmesi için hastane olarak üzerine düşen çalışmaları yapan İnova Hastanesi, bebeklerin doğumundan gelişimine kadar sağlıklı nesillerin yetişmesi için büyük bir mücadele veriyor.

İnova Hastanesinde yapılan emzirme şenliğine İnova Hastanesinde doğum yapan anneler ile bebekleri davet edildiler. Emzirme hastası programı adeta emzirme şenliğine dönüştü. Bebeklerin anneleri ile bebekleri birbirlerini görme fırsatı buldular.

Hastanenin çocuk bölümü doktorlarının da katıldığı şenlikte bebeklerin gelişimi ile ilgili olarak ta doktorlardan bilgi alan anneler İnova Hastanesi yetkililerine teşekkür ettiler.

Ezirme şenliğine katılan anneler, Burada doğum yapmak kadar bebeklerimizin gelişimi ile ilgili olarak ta bizleri destekleyen Hastane yetkililerinin bu etkinliği de oldukça anlamlı diyerek te memnuniyetlerini dile getirdiler.  Haber: Ağustos GERÇE