Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da vatandaş istek ve taleplerini iletti

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Cuma namazının ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

         

Eskicioğlu Camiinde namaz kılan Belediye Başkanı Dinçer, Cuma namazının ardından Büyük Bölcek Caddesinde cami cemaatiyle ve esnaflarla bir araya gelerek sohbet etti. Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, Aksaraylı vatandaşlar tarafından sevilmeye devam ediyor.

Aksaraylı esnaflar Belediye Başkanı Dinçer’i sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı. Belediye Başkanı Dinçer esnaflar sorun ve taleplerini dinledi. Aksaray şehrine ve insanına hizmet veren Belediye Başkanı Dinçer vatandaşların sorun ve taleplerine çözüm bulma yolunda istişarede bulundu.

Belediye Başkanı Dinçer konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Eskicioğlu Camii ve sonrasında Büyük Bölcek Caddemizde cuma sonrası cami cemaatimiz ve esnaflarımız ile bir araya gelerek hemhal olduk” dedi.

Belediye Başkanı Dinçer güler yüzle ve samimiyetle karşılayan esnaf ve vatandaşlar yönelik “Güler yüzleri ve samimiyetlerinden dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim, dualarımızı kabul ve makbul eylesin” dedi.

Haber: Fatma Altınok