Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mercedes Benz Aksaray Kamyon fabrikasından Aile Günü

Mercedes Benz Aksaray Kamyon

Mercedes Benz Aksaray Kamyon fabrikasından Aile Günü
Mercedes Benz Aksaray Kamyon Fabrikası’nda çalışan işçilerin aileleri ile bir araya geldi.
Aksaray Mercedes Benz kamyon Fabrikası’ndaki çalışan işçiler için aile günü düzenlendi. Aile gününde işçilerin aileleri fabrikaya gelerek fabrikayı gezdiler. Fabrikada üretim standı başta olmak üzere bütün fabrikayı gezen işçilerin aileleri kendileri için hazırlanan konserve eğlence programı ile de güzel bir gün geçirdiler. Çocuklar için oyun alanları ve ikramların bulunduğu aile gününde işçilerin aileleri Mercedes Benz Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretilen kamyonlar önünde de fotoğraf çekindiler.


Mercedes Benz Aksaray Kamyon Fabrikası yönetimi fabrika ile işçilerin ve ailelerini bir arada büyük bir aile olduklarını göstermek amacıyla düzenlemiş oldukları aile günü programına hemen hemen tüm işçilerin aileleri katıldılar.

Aile günü finalinde Altay konseri ile sona erdi aileler fabrikada bol bol fotoğraf çekerek kendilerinden birilerinin çalışmış olduğu fabrikanın içerisinde görme imkânı buldular etkinlikten dolayı Mercedes Benz Aksaray kamyon fabrikası yönetimine de teşekkür ettiler.

Aksaray Mercedes kamyon fabrikasının bağlı bulunduğu Türk metal Sendikası başkanı muhterem Demirtaş ise etkinlikten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Demirtaş yaptığı açıklamada, “Uzun bir aradan sonra tekrar tüm çalışma arkadaşlarımız ve aileleri ile birlikte Aile Günü etkinliğimizde bir aradayız. Bu güzel organizasyonun yapılma kararını veren işletme yönetimimize, organizasyonun yapımındaki kurumsal çalışanlarımıza, her alanda en iyi şekilde hizmet veren yemek, güvenlik ve servis hizmeti sunan şirketlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Haber:  Ağustos GERÇE