Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da yatağa bağımlı vatandaşlara Belediyeden yatak hediye

Aksaray’da hasta ve engellilere

Aksaray’da hasta ve engellilere hizmette bir adım daha; Hasta ve yatağa bağlı vatandaşlara ortopedik yatak hediye.

       

Yaşamın zorluğuyla mücadele eden hasta ve engelli vatandaşlar için Aksaray Belediyesi, özel bir projeyi hayata geçirerek hasta yatağı desteği sağlıyor.

Başkan Dinçer’in liderliğinde yürütülen bu insana dokunan proje, gönüllerde iz bırakıyor.

Başkan Dinçer, “Her bir vatandaşımızın yaşam kalitesini artırmak ve zorluklarını hafifletmek için buradayız. Mesafelerin bir önemi yok, yeter ki gönüller bir olsun. Kalpten kalbe her zaman bir yol bulunur” diyerek projenin insani yanına vurgu yaptı.

Aksaray Belediyesi tarafından sağlanan hasta yatakları, engelli ve yatağa bağlı vatandaşların evlerine ulaştırılıp profesyonel ekipler tarafından kurulumları tamamlanıyor.

Başkan Dinçer, “Birliğimiz daim olsun, biz her zaman hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” sözleriyle duygusal bir birliktelik mesajı veriyor.

Bu özel projenin, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma ruhunu güçlendirdiği belirtiliyor.

Rabbim tüm hastalara şifa versin dilekleriyle, Aksaray Belediyesi, hasta ve engelli vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

Projeden haberdar olan vatandaşlar, belediyenin sunduğu bu değerli hizmete duydukları memnuniyeti dile getirirken, Aksaray’a Değer etiketiyle sosyal medyada projeye destek veriyor.

Haber; Fatma Altınok