Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ankara’da gündem Aksaray’dı; Peki ne konuşuldu!

Aksaray Protokolü Ulaştırma ve

Aksaray Protokolü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray AK Parti Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Aksaray ilinde yürütülen çalışmalar ve yatırım projeleri için Bakanlıklarla sık sık görüşme yapan AK Parti heyeti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu ile görüşme yaptı.

Aksaray Protokolü, Aksaray şehrinin karşılanması ve gelişmesine yönelik çalışmalar için Ulaştırma Bakanı ile görüştü.
Aksaray şehrinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalar yürüten Aksaray Protokolü, şehrin ulaşım ağını genişletmeye ve altyapını güçlendirmek amacıyla faaliyetlerde bulunuyor. Gelişen ve büyüyen Aksaray için yeni projeler sunan Aksaray Protokolü, ilgili makamlarla görüşmeler yapamaya devam ediyor.
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu ile görüşeme yapan Aksaray Protokolü, şehrin ulaşım ağını geliştirecek projeler hakkında istişarede bulundu. Projelere yapılacak olan yatırımlar üzerine görüştü. Konuyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Aydoğdu, “Ulaştırma Bakanımızı ziyaret ettik. Gündem her zamanki gibi Aksaray’ımızdı. Rabbim devletimize zeval vermesin” dedi.
Haber: Fatma Altınok