Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor, bugün Arnavutköy Belediyespor’la karşılaşıyor

Türkiye 2.Ligi Kırmızı grubunda

Türkiye 2.Ligi Kırmızı grubunda mücadele eden 68 Aksaray Belediyespor, ligin 7’nci haftasında 7 Ekim 2023 Cumartesi (bugün) İstanbul’da Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşacak. Karşılaşma saat 15.30’da Arnavutköy Belediyespor Bolluca stadyumunda oynanacak.

Bugün oynanacak Aksaray Belediyespor – Arnavutköy Belediyespor karşılaşması öncesinde iki takımda bu karşılaşmayı kazanmak için sahaya çıkacak. Aksaray Belediyespor’da kritik müsabaka öncesinde sakatlıklar can sıkıyor. Siyah- beyazlı takımın kanat ve forvet oyuncusu Mert Miraç Altıntaş, stoper Ercan Yazıcı, forvet oyuncusu Şahin Fıstıkçı sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecekler. Ancak sakatlıklarından dolayı kamp kadrosunda yer alan forvet Ali Küçik ve stoper oyuncusu Emrah Taysi’nin durumu maç saatinde belli olacak.

Aksaray Belediyespor, bugün oynanacak karşılaşmaya çok büyük önem veriyor. Teknik direktör Önder Karaveli bu karşılaşmayı kazanmak için tüm varyasyonları deneyerek sahadan galip gelmek için mücadele edecek.

Aksaray Belediyespor ligde 6 müsabaka oynadı. Bu maçlarda 1 galibiyet (İskenderunsporu 1-0’la geçti) 2 mağlubiyet (sahasında Amedspor ve Ispartaspora 2-1 yenildi) 3 de beraberlik aldı. (Deplasmanda belediye Derince ve Karamansporla, sahasında Uşaksporla 0-0 berabere kaldı) Siyah beyazlı takım 3 gol atıp 4 de kalesinde gol gördü. 6 puanla 12’nci sırada yer alıyor.

Aksaray Belediyespor’un bu haftaki rakibi Arnavutköy Belediyespor ise ligde oynadığı 6 müsabakada 1 galibiyet (Sahasında Sarıyer’i 3-1 mağlup etti) bir beraberlik, sahasında Menemenspor la 1-1 berabere kaldı. 4 de mağlubiyet aldı. Sahasında Iğdırspora 1-0, deplasmanda Somaspora 1-0, Denizlispora 3-2, Düzcespora 2-1 mağlup oldu.

Arnavutköy Belediyespor ligde oynadığı 6 müsabakada 7 gol atıp kalesinde de 9 gol gördü. 4 puanla  14’üncü sırada yer alıyor.

Aksaray Belediyespor da her ne kadar sakatlıklar olsa da teknik direktör Önder Karaveli, Arnavutköy Belediyespor deplasmanından 3 puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Takım, bu karşılaşma öncesinde teknik taktik olarak sıkı bir hazırlık yapıp bu karşılaşmaya çıkacak.

Karşılaşmayı Bursa Bölgesi Hakemi Enver Aydın, Yardımcılıklarını Balıkesir Bölgesinden Enes Biroğlu, Mert Baykal, 4. Hakem olarak Emre Küçük görev alacak. Karşılaşmada Haşim Pazar Gözlemci, Ünal Akça, Deniz Yılmaz görev alacaklar.

Haber: Ağustos Gerçe