Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhuriyet Halk Partisine ziyaretler sürüyor

Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi

Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Avukat Bilal Özdemir’in görevi teslim almasıyla birlikte, siyasi parti temsilcileri ve kanaat önderlerinin tebrik ziyaretleri gerçekleşmeye devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 13. Olağan İl Kongresinin tamamlanmasıyla birlikte il başkanı olarak seçilen Av. Bilal Özdemir, Cumhuriyet Halk Partisi il binasında kendine yapılan tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.
Aksaray Deva Partisi İl Başkanı Necati Coşkuner, Merkez İlçe Başkanı Şahin Arıbaş ve İyi Parti Geçmiş Dönem Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, Cumhuriyet Halk Partisi il başkanlığı görevine seçilen Av. Bilal Özdemir’i ve İlçe Başkanlığı görevine seçilen Sibel Altınpınar’ı ziyaret etti.
Deva Partisi İl Başkanı Necati Coşkuner ve Merkez İlçe Başkanı Şahin Arıbaş, İl Başkanı Özdemir ve Merkez İlçe Başkanı Altınpınar’a yeni görevlerinde başarılar ve kolaylıklar dilediler.
Cumhuriyet Halk Partisis ziyareti hakkında açıklama yapan İyi Partili Ayhan Erel ise, “CHP İl Başkanlığına seçilen Sn. Bilal Özdemir’i, Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Sn. Sibel Altınpınar’ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini Çalışma Ekibimiz ile ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. Bilal Başkan’a, Sibel Başkan’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe