Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti kahvaltıda bir araya geldi

Aksaray AK Parti Milletvekili

Aksaray AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül başkanlığında gerçekleşen kahvaltı programına katıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılmasıyla birlikte mecliste hareketlilik başladı. Aksaraylı vekil Hüseyin Altınsoy, AK Parti Aksaray Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi, AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Altınsoy, kahvaltı programına katıldı.

AK Parti teşkilatında Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy önemli bir yere sahip oldu. AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Milletvekili Altınsoy, Aksaray ilini temsil etmeye devam ediyor.

AK Parti Grup Başkanvekili Gül başkanlığında gerçekleşen kahvaltı programında Ak Parti grup yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti teşkilatının yürüttüğü çalışmalar hakkında görüşme yapıldı. Görüşme esnasında yürütülen çalışmalar üzerinden değerlendirme ve istişare gerçekleştirildi.

Milletvekili Altınsoy programa yönelik yaptığı açıklamada; AK Parti Grup Başkanvekilimiz Sayın Abdülhamit Gül riyasetinde, AK Parti Milletvekillerimiz ile birlikte kahvaltı programında bir araya geldik. Gurubumuza bağlı üyelerimizle beraber, çalışmalarımız hakkında istişare ve değerlendirme toplantısını gerçekleştirdik. Yeni yasama dönemindeki bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Haber: Fatma Altınok