Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da 2023-2024 eğitim öğretim yılı öğrenci ölçme ve değerlendirme sınav hazırlıkları başladı

Aksaray Milli Eğitim İl

Aksaray Milli Eğitim İl Müdürü Metin Alpaslan başkanlığında Ölçme Değerlendirme Merkezinde toplantı gerçekleştirildi.

Türkiye ve Aksaray genelinde birçok öğrenciyi ilgilendiren Ölçme Değerlendirme sınavlarının 2023- 2024 eğitim öğretim yılı içerisinde sınavın titizlikle gerçeklemesine yönelik görüşme yapıldı.

Ölçme Değerlendirme Merkezinde gerçekleşen toplantıya, Ölçme Değerlendirme Merkezi idareci ve öğretmenler katılım gösterdi. Milli Eğitim İl Müdürü, 2023-2024 eğitim öğretin yılı kapsamında Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından yapılacak faaliyetler hakkında brifing aldı.

Ölçme Değerlendirme Merkezinde gerçekleşen toplantıda sınava yönelik görüşmesinin yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı tarafından çıkarılan yönetmeliklerin bu yılki Ölçme Değerlendirme Merkezleri tarafından uygulanacak olan ortak sınavlar ile ilgili planlamalar üzerinden görüşme yapıldı.

Mili Eğitim Müdürü Alpaslan başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Ölçme Değerlendirme Merkezlerinde sınavlara yönelik yapılan planlamaların titizlikle ve gayretle uygulanması gerektiğinin altı çizildi. Ölçme Değerlendirme sınavlarına ilişkin alınacak tedbirlerin uygulanması hususunda istişare yapıldı.

Haber: Fatma Altınok