Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Veteriner Hekimler ilkokul öğrencileriyle Hayvanları Koruma gününde buluştu

Aksaray Tarım ve Orman

Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne bağlı Veteriner Hekimler, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü olması sebebiyle Aksaray Selçuk İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Dünya Hayvanları Koruma Günü olarak da bilenen ve her yıl 4 Ekim’de Dünya Hayvanları Koruma Günü olarak kutlanıyor. Bu özel ve anlamlı günde, dünya genelinde hayvanların haklarına ve korunmasına dikkat çekerek, hayvanlara olan sevgi ve saygıyı artırmak amaçlanıyor.
Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Veteriner Hekimleri Selçuk İlkokulunda öğrencilerle bir araya gelerek 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma gününü öneminden bahsetti. Öğrenciler evcil hayvanlar göstererek keyifli anlar yaşamasına sebep olan Veteriner Hekimler, öğrencilere hayvanlara zarar verilmesi gerektiğinin altını çizdi.
Veteriner Hekimler Selçuk ilkokul öğrencilerine Dünya Hayvanları Koruma günün öneminde dikkat çekerek, hayvanların haklarının korunmasına ve hayvanlara karşı sevgi ve saygılı olunması gerektiğini belirtti. Hayvanların zarar görmemesi adına Selçuk İlkokulu öğrencilerin bilgilendirdi.
Haber: Fatma Altınok