Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da huzur ve güven sağlanıyor

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kamu kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Valiler Kararnamesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Aksaray Valisi olarak göreve başlayan Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray ilinde yürütülen faaliyetleri yakından takip etmek adına kurum ziyaretlerinde bulunuyor.
Vali Kumbuzoğlu’nun, İl Jandarma Komutanlığı ziyaretinde Aksaray Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılınçkaya eşlik etti. Vali Kumbuzoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Ali Bayer ile bir araya geldi.
İl Jandarma Komutanı Bayer, Aksaray ilinde Jandarma ekipleri tarafında yapılan operasyonel çalışmalar hakkında Vali Kumbuzoğlu’na brifing verdi. Aksaray merkez ve ilçelerinde asayiş düzeni sağlamak ve vatandaşların huzur ve mutlu bir şekilde yaşamlarını sürmeleri adına suç ve suçlularla mücadele eden Jandarma Komutanlığı, Aksaray’da suç oranın en aza indirmek adına çalışmalar yürütüyor.
Vali Kumbuzoğlu Jandarma Komutanlığı ziyaretinde, Jandarma Komutanı Bayer’den Aksaray’da yürütülen çalışmalar hakkında görüşme yaptı.
Vali Kumbuzoğlu, Jandarma ekiplerine güven ve huzurun tesisi noktasındaki çalışmaları nedeniyle kendilerini tebrik edip başarılarının devamını diledi.
Haber: Fatma Altınok