Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı vatandaşlar mecliste

Aksaray AK Parti Milletvekili

Aksaray AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, yalnızca Aksaray’da değil Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de Aksaraylı vatandaşlarla buluşarak, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Milletvekili Altınsoy, “Şehrimiz için gece gündüz demeden, çalışmaya devam edeceğiz.” diyerek Aksaray’ı ilgilendiren her konuda ve Aksaraylı vatandaşların her sorununda ilgisini eksik etmeyeceğini belirtti.

AK Parti Aksaray Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi, AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Altınsoy, Aksaray’a geldiğinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunarak Aksaraylı vatandaşların yanında oluyor.

Aksaray halkını hiçbir zaman yalnız bırakmayacağını ve Milletin Vekili olacağını her fırsatta dile getiren Milletvekili Altınsoy, Meclis’teki odasında kendisini ziyarete gelen Aksaraylı vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Milletvekili Altınsoy yaptığı açıklamada, “Şehrimiz için gece gündüz demeden, çalışmaya devam edeceğiz.  Gazi Meclis’imizde bizleri ziyarete gelen hemşerilerimizle hasbihal ederek, sorun ve taleplerini dinledik” dedi. Milletvekili Altınsoy, vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak adına notlar aldı. Vatandaşlarda, ilgisi ve samimiyeti için Milletvekili Altınsoy’a teşekkür etti.

Haber: Avni Kuru