Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Topakkaya, Bahçeli ve Kurtuluş’un isimleri tarih oldu

Aksaray amatör kümede 2023-2024

Aksaray amatör kümede 2023-2024 Sezonu öncesinde ligde mücadele edecek dört kulüp isim değişikliğine gitti. 3 kulübün yeni isimleri TFF tarafından onaylandı.

Yapılan isim değişiklikleri ile Topakkaysporu ile Kurtuluş Bahçelisporun isimleri tarih oldu. Yerine yeni isimler verildi.

Geçen sezon Kurtuluş Bahçelispor olarak lig de yer alan takım  yeni sezonda Osmanlı 1453 Spor kulübü olarak değiştirdi. Kulübün renkleri sarı-siyah olarak devam etti. Kulüp Başkanı’da Şeref Konaç oldu.

Geçen yıl ligde alt yapı kategorilerinde lige katılan Topakkayaspor’da isim değişikliğine giderek Aksaray 68 Spor Kulübü olarak lige katıldı. Renkleri ise siyah beyaz oldu. Kulüp Başkanıda Muhammet Kenan Çevik oldu

Amatör lige yeniden merhaba diyen ve  geçen yıl alt liglerde mücadele eden  Karadeniz Gençlikspor’da yeni sezonda adını Aksaray Osmanlı Spor Kulübü olarak değiştirdi. Renklerinde değişikliğe gitmeyen kulüp sarı-siyah renklerle devam etti. Kulüp Başkanı’da Ali Şahin oldu.

Amatör lige  5 yıl aradan sonra geçen  sahne alan kasaba ekibi Ihlara Gençlikspor’da yeni sezonda adını Ihlara Vadisi (Valley) Spor Kulübü olarak değiştirdi. Renkleri kırmızı beyaz olarak devam eden  kulübün başkanı da Mehmet Köksal oldu.

Kuruluş Bahçelispor – Osmanlı 1453 Spor Kulübü oldu

Topakkayaspor – Aksaray 68 Spor Kulübü oldu

Karadeniz Gençlikspor- Aksaray Osmanlı Spor Kulübü oldu.

Ihlara Gençlikspor- Ihlara Vadisi (Valley) Spor Kulübü oldu

Haber: Ağustos GERÇE