Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Emine Erdoğan ile görüştü

Aile ve Sosyal Hizmetler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının “Toplumun Kalkınmasında Gönül Elçileri” projesi kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın ev sahipliğinde Koruyucu ailelere program düzenlendi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun eşi Canan Kumbuzoğlu Aksaray ilini temsilen katılım gösterdi. “Toplumun Kalkınmasında Gönül Elçileri” projesi kapsamında düzenlenen Koruyucu ailelere yönelik programa Aksaray ilinde ki koruyucu ailelerde katılım sağladı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşen toplantıda, devlet koruması altındaki çocukların aile ortamında büyümelerini sağlamak adına daha sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek amaçlanıyor. Koruyucu ailelerin bu görevi gönüllü bir şekilde üstlenmelerine yönelik toplantı düzenlendi.

Toplumsal yapının temel taşı olan ailenin korunmasına ve devlet koruması altındaki çocukların sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetiştirilmelerini sağlamak adına koruyucu ailelik görevini üstelenen bireyler için Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Emine Erdoğan’ın ev sahipliğinde program gerçekleştirildi.

Haber: Fatma Altınok