Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor, olumsuz havayı dağıtmak istiyor

Aksaray Belediyespor 7 Ekim

Aksaray Belediyespor 7 Ekim 2023 Cumartesi günü deplasmanda Arnavutköy Belediyespor takımı ile karşılaşacak. Bu karşılaşmanın hazırlıkları ise pazartesi gününden itibaren Aksaray’da devam ediyor.

Aksaray Belediyespor ligde oluşan olumsuz havayı deplasmanda oynayacağı Arnavutköy Belediyespor müsabakasını İstanbul’da kazanarak dağıtmak istiyor.

Hafta sonunda oldukça güzel bir oyun ortaya koymasına rağmen sahasında Ispartaspora 2-1 mağlup olan Aksaray Belediyespor’da tüm dikkatler deplasmanda oynanacak olan Arnavutköy Belediyespor müsabakasına çevrildi.

Siyah- beyazlı takım bu karşılaşmanın hazırlıklarına teknik direktör Önder Karaveli yönetiminde devam ediyor. Aksaray Belediyespor ligin 7’nci haftasında oynayacağı kritik karşılaşma öncesinde stoper Ercan Yazıcı ve  forvet oyuncusu Şahin Fıstıkçı sakatlığından dolayı forma giyemeyecek. Aksaray Belediyespor da sezon öncesinde Malatyasopor’dan büyük ümitlerle transfer edilen kanat ve forvet oyuncusu Mert Miraç Altıntaş sakatlanmıştı.

Siyah- beyazlı takım Arnavutköy Belediyespor karşılaşması için Perşembe günü sabah saatlerinde Aksaray’dan ayrılacak ve karayolu ile İstanbul’a gidecek.

Aksaray Belediyespor futbol takımı ligdeki ilk galibiyetini ilk haftada İskenderunspor önünde İstanbul’da oynadığı karşılaşmada almıştı. Aksaray Belediyespor aynı şekilde ligdeki ikinci galibiyetini yine İstanbul’da almak için sahaya çıkacak ve ligdeki kötü gidişata, olumsuz havayı İstanbul’da dağıtmak istiyor. Bu duygularla müsabakaya hazırlanan Aksaray Belediyespor camiasında ilk 6 haftada alınan 1 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 3 beraberliğine karşı alınan 6 puanı oldukça yetersiz buluyor.

Ligde oynanan futbolun karşılığı şu anda Aksaray Belediyespor’un 12 puanda olması gerektiğini ifade eden teknik direktör Önder Karaveli, “iyi futbol oynuyoruz ancak sonuca yansıtamadık. İyi oyunumuzu sonuca yansıttığımız andan itibaren bu takımın daha büyük başarılar elde edecektir. Bu takım iyi futbol oynadığı için buradayız. Eğer takımın oyunundan memnun olmasaydık kimse burada olmazdı” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe