Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da çatı katından düşen kadının kedisi başucundan ayrılmadı

Aksaray’da taşındığı evin çatı

Aksaray’da taşındığı evin çatı katındaki 7 metre derinliğindeki hava boşluğuna düşen kadın ağır yaraladı. Kadının düştüğü hava boşluğundan çıkarıldığı esnada ve yerde yaralı olarak yatarken kedisi yanı başından ayrılmadı. Kediyi sağlık ve polis ekipleri yaralı kadının başından ayırmak için büyük çaba gösterdi.
Aksaray’da taşındığı evin çatısından eski malzemelerini almak çıkan kadın çatıda bulunan 7 metre havalandırma boşluğuna düştü ve ağır yaralandı.

Olay; Aksaray Selçuklu Mahallesi 5599 sokakta bulunan iki katlı binada meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray Selçuklu Mahallesi 5599 sokakta bulunan iki katlı binadan taşınan Sultan Erdoğan (42) çatıda kalan eşyalarını almak için tuttuğu nakliye aracı ile eski oturduğu eve geldi. Çatı katında bulunan eski eşyalarını almak için çatı katına çıktı. Çatı katında eski eşyalarını aldığı esnada bir anlık dalgınlık sonucu camla kaplı havalandırma boşluğuna basan Sultan Erdoğan 7 metre derinliğindeki havalandırma boşluğuna düştü.
Çevreden yardım isteyen kadın düştüğü yerden çıkamadı. Sesleri duyan nakliyeci ve çevredeki komşuları durumu fark etmesi üzerine olayı 112 sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri 7 metre derinliğindeki havalandırma boşluğuna düşen kadını çıkarttı. 112 sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi ve kurtarma çalışmaları yaparken kedisi yaralı kadının başucundan ayrılmadı. Sanki durumu anlamışçasına sahibinin kolunun altında miyavladı. Kediyi sağlık ve polis ekipleri zorlukla yaralı kadından uzaklaştırdı. Daha sonra yaralı kadın ambulansla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine kaldırıldı.

Burada tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu ancak vücudunun çeşitli bölgelerinde kırıklar olduğu bildirilirken polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Haber: Ağustos Gerçe