Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray önemli bir turizm potansiyeline sahip

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu kamu kurum ve kuruluşları kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü ziyaret etti.

Valiler Kararnamesi Cumhurbaşkanlığı imzasıyla Vali olarak göreve başlayan Mehmet Ali Kumbuzoğlu Aksaray ilinde yürütülen çalışmaları kamu kurum ziyaretleri gerçekleştirerek bilgiler alıyor. Vali Kumbuzoğlu’na İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ziyareti esnasında Vali Yardımcısı Şeyma Polat Balak eşlik etti.
Vali Kumbuzoğlu, Aksaray Kültür ve Turizm İl Müdürü Mustafa Doğan ile bir araya gelerek, Aksaray’da turizm ve kültür alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Aksaray kültürel açıdan zengin bir şehir olmasıyla birlikle turizm alanında yoğun çalışmalar gerçekleştirilerek tanınırlığını ve bilinirliğini arttırmaya yönelik gerçekleşen faaliyet hakkında görüşme yapıldı.
Aksaray Valisi Kumbuzoğlu, Aksaray ilinin önemli bir turizm potansiyele sahip olduğunu belirtti. Aksaray kültürel değerleri barındırdığı şehir olmasıyla birlikte turizm alanına yapılan yatırımlarla turizme destek verilmesi hedefleniyor.
Kültür ve Turizm İl Müdürü Doğan, Vali Kumbuzoğlu’na Aksaray şehrinin kültürel ve turizm değerleri hakkında bilgiler vererek, il genelinde Müdürlük tarafından yürütülen faaliyetler hakkında görüşme yapıldı.
Haber: Fatma Altınok