Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hedefimiz 1. Lig

TVF Kadınlar 2. Lig

TVF Kadınlar 2. Lig 13. Grupta mücadele eden Aksaray 1989 takımının başkanı Ferit Gemici, takımın kaptanları Hazal Ulubeyli ve Merve Ergün televizyon programına katılarak gündemle ve takımla ilgili açıklamalarda bulundu.

14 Ekim’de maçlarına başlayacak olan ve 3 sezondur üst üste play-off’larda mücadele eden Aksaray 1989 takımının başkanı Ferit Gemici katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamada; “Hedefimiz kesinlikle 1. Lig. 1. Lig olmazsa olmaz çünkü 3 yıldır takımımıza yatırım yapıyoruz ve 3 yıldır play-off oynuyoruz. Gittiğimiz yerlerden elimiz boş dönüyoruz ancakbu yıl boş dönmek istemiyoruz. Bu yıl geçen yıla göre kadromuzu tamamen yeniledik. Geçen yıldan kadromuzda olan sadece 1 oyuncumuz var. Bu yıl daha iyi oyuncu grubu, daha iyi bir hoca ile gidiyoruz. Tuncay Hocamızla anlaştık bildiğiniz gibi. Kuzeyboruyu şampiyon yapıp Süper Lig’e çıkaran Tuncay hocamızla anlaştık, daha sonra Türkiye’nin en iyi oyuncularını seçip Aksaray’a getirdik. Tabii ki oyuncuları getirmek zor olabiliyor. Aksaray’ı bilmiyorlar çünkü. Biz Aksaray’ın da tanıtımını yapmak istiyoruz. Kuzeyboruya da teşekkür ediyoruz, çok güzel işler yapıyorlar, inşallah biz de oyuncularımızla birlikte 1. Lig’e çıkacağız” dedi.

 

Takımın Belediye ve Valilik desteği alamadığını belirten Gemici; “Belediye ve Valilik’ten destek alamıyoruz. Grubumuzda Belediye takımı olmayan 2 takım var. Biri Kuzeyboru biri de biziz. Bu takım hepimizin. Bu takımın adı Aksaray 1989, gelin hep beraber bu takımı 1. Lig’e çıkaralım diyoruz” diye konuştu.

Takımın kaptanlarından Hazal Ubeyli yaptığı açıklamada; “16 Ağustos’ta çalışmalara başladık. Genç bir kadromuz var. Buna rağmen herkes sorumluluklarının farkında. Hedeflerimizi biliyoruz, ona göre çalışıyoruz. Maçlarımız 14 Ekim’de başlıyor. Güzel bir şekilde hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ailelerin çocuklarını voleybola yönlendirmesi gerektiğini ifade eden kaptan Hazal; “Voleybola sadece voleybol olarak bakmayabiliriz. Voleybol kadınlara çok yakışan ve şu an futbolun önüne geçmiş bir spor dalı. Milli takımımız çok büyük başarılara imza attı. Aslında bütün sporlar çocukları güzel etkiliyor. Kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor, okul hayatını düzenliyor. Spor her anlamda güzel, her anlamda insanı yetiştiren, olgunlaştıran bir şey bence. Aileler çocuklarını sporlara yönlendirirken hiç şüphe etmeden yönlendirebilirler” dedi.

Televizyon programında konuşan takımın diğer kaptanı Merve Ergün; “Bence voleybolda dünyanın en iyisiyiz. Ben her kız çocuğu olan anne babaya seslenmek istiyorum. Voleybol müthiş bir spor ve herkesin çocuğunu yönlendirmesi gerektiğini düşünüyorum. Türkiye’de çok başarılı, örnek alınacak sporcular var. Ben spora geç başlamış olmama rağmen buralara kadar geldim. Hiçbir şeye geç oldu gibi bakmamak lazım. Bütün anne babalara, voleybola rağbet gösterip, çocuklarını buna yönlendirmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Haber Avni Kuru