Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray için yapılacak yatırımlar masaya yatırıldı

Aksaray AK Parti Milletvekili

Aksaray AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile bir araya geldi.

01 Ekim 2023 tarihi itibariyle TBMM 2. yasama dönemine girdi. Aksaraylı Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Aksaray şehrinin ve vatandaşların istek ve taleprini yerine getirmek adına çalışmalara başladı. Milletvekili Altınsoy, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i ziyareti esnasında Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy eşlik etti.

Milletvekili Altınsoy, Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek ile birlikte, Aksaray şehrine yapılması beklenen yatırımlar hakkında görüşme yaptı. Aksaray’ da AK Parti teşkilatı tarafında Bakanlıklarla görüşmeler sürüyor. Aksaray ilinin gelişme büyümesi adına yürütülen projeler kapsamında Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek ile bir araya gelen Milletvekili Altınsoy, Aksaray şehrine yapılacak yatırımlar hakkında istişarede bulundu.

Milletvekili Altınsoy, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; “Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek’i, Osmaniye Milletvekilimiz Sayın Seydi Gülsoy ile makamında ziyaret ettik. Aksaray’ımızın taleplerini iletip, ilimize yapılacak yatırımlarla ilgili istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber: Fatma Altınok