Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer 5. Kitap Fuarı müjdesini verdi

Aksaray Belediye Başkanı Evren

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer vatandaşlara güzel haber verdi. Başkan Dinçer, Aksaray’da bu yıl 5.si düzenlenecek olan kitap fuarı hakkında müjde verdi.
Aksaray’da bu yıl 5.cisi düzenlenecek olan Kitap Fuarı hakkında konuşan Belediye Başkanı Dinçer; “Bu yılda beşincisi düzenleyeceğimiz kitap günlerimizi kapsayacak şekilde Pazar pazarı alanımız içerisindeki daha önce yapmış olduğumuz organizasyonlar çerçevesinde gerçekleştirmeyi planlanıyoruz. Yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızı, hemşehrilerimizi bu organizasyona davet ediyoruz” dedi.
Bu yıl gerçekleşecek olan fuarın geçen yıla oranla daha kapsamlı ve nitelikli bir kitap fuarı olacağını belirten Belediye Başkanı Dinçer; “İnşallah bu senek kitap günlerimiz de geçen yılı aratmayacak, geçen yıldan düzenlediğimiz kitap günlerinden daha kapsamlı daha nitelikli birçok kitapevimizin yayın evimizin kitaplarını sergileyebilecekleri, satabilecekleri, yazarlarımız davet ettiğimiz imza günlerimizin olacağı yine söyleşilerin sunumların ve kendi alanında ön plana çıkmış yazarlarımızın şairlerimizin, romancılarımızın, bire bir okurlarıyla, vatandaşlarımızı temas kurabileceği tüm vatandaşlarımıza hitap eden bir organizasyonumuz olacak inşallah” şeklinde konuştu.
Aksaray’da gençlere yönelik yatırımların vatandaşlar tarafından büyük rehavet gördüğünü ifade eden Belediye Başkanı Dinçer; “Aksaray’ımızda gençliğimize yapmış olduğumuz yatırımlardan bir tanesi gerçekten hemşehrilerimiz tarafından çok büyük rehavet görüyor ve mutlulukla karşılanıyor. O süreç içerisinde sürekli okurlarımız, gençlerimiz, tüm vatandaşlarımız, o fuarımızı ziyaret ediyorlar. İnşallah şimdiden onu da duyurmuş olalım. 14 Ekim tarihi itibariyle Aksaray kitap günlerimizin 5.cisi Aksaray Belediyemiz Pazar pazarı alanı içerisinde icra edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi şimdiden davet ediyorum” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe